14 zile retur garantat

Ai cumpărat simplu, returnezi simplu

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna sau schimba în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

a)PROCEDURA PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI

  1. Contactati orice firma de curierat doriti (nu Posta), achitati transportul (transportul este achitat de noi numai in cazul in care produsul ajunge defect sau va trimitem un alt produs decat cel comandat).
  2. Trimiteti coletul la adresa noastra: Bucuresti, Sector 6, Blv. Iuliu Maniu 7, Corp C, telefon: 0770 197 390
  3. La trimiterea coletului, mentionati suma ramburs pe colet ( suma ramburs este contravaloarea produsului). Nu trimiteti coletele fara suma RAMBURS!
  4. Coletul va ajunge la noi apoi, la ridicarea acestuia, vom fi obligati sa platim contravaloarea produsului pentru a putea ridica coletul si suma ramburs se va intoarce la dumneavoastra.

b) PROCEDURAREA PENTRU SCHIMBAREA PRODUSULUI CU UN ALT PRODUS

  1. Contactati orice firma de curierat doriti (nu Posta), achitati transportul (transportul este achitat de noi numai in cazul in care produsul ajunge defect sau va trimitem un alt produs decat cel comandat). Primul transport va fi achitata de dvs., iar al doilea de noi.
  2. Trimiteti coletul la adresa noastra: Bucuresti, Sector 6, Blv. Iuliu Maniu 7, Corp C, telefon: 0770 197 390
  3. In colet puneti un bilet pe care scrieti datele dvs: “schimb colet” nume, telefon, numar comanda si numele produslui pe care il doriti in schimb si masura.
  4. Imediat cum coletul va ajunge la noi va vom trimite produsul la schimb.

   Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu returnam banii pe produsele purtate, deteriorate sau spalate, si numai in ambalajul lor original!

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Persoanele ce plaseaza comanda online si nu ridica comanda de la curier vor fi blocate si nu vor mai putea sa plaseze alte comenzi pe acest site pe o perioada nedeterminata.